sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Aamuhetki kumman kallis

Kiitos kutsusta!

Aamukahvit hyvässä seurassa kuulostaa mukavalta ajatukselta, mutta mitäs työnantajasi siitä sanoo? Ethän sinäkään ole mikään vapaaherra tai yksityisyrittäjä?

Kun sanotaan, ettei ilmaisia lounaita ole, niin se yleensä tarkoittaa sitä, että aina kun rahaa kulutetaan, jollakulla on tavoitteena saada se poikimaan.

Harrastuksethan ovat tietenkin luku sinällään, mutta kun työaikaa käytetään jonkin asian tekemiseen, on se myös rahan käyttöä ja taas herää sama kysymys.

Olen osallistunut monenlaisiin ryhmiin ja yhdistyksiin, ja aina törmännyt samaan haasteeseen; ihmisillä ei kertakaikkiaan tunnu olevan aikaa tai energiaa valmistautua mihinkään asiaan, joka ei ole aivan pakollinen työssäpysymisen tai tavoitteiden kannalta.

Vaikken mielestäni mikään epäilevä Tuomas olekaan, on mielestäni silti aika uskomatonta jos olet löytänyt porukan, jossa ei tehdä kauppaa, jossa ryhmä ohjaa itseään ja valmistautuu tapaamisiin. Jokainen näistä kolmesta on haasteellista yksinäänkin, kaikkien toteutuessa sitä on melkeimpä vaikea todeksi uskoa.

-Usko-


PS Syksyn kunniaksi kannattaa käydä katsomassa Pekka Niittyvirran realistisia postikortteja Helsingistä :o),

Ei kommentteja: